شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

شنیسل مرغ


شنیسل مرغ

● مواد لازم (برای یك خانواده ۳ تا ۴ نفره):
▪ سینه مرغ: یك عدد كامل،
▪ تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد،
▪ نان خشك كوبیده: به مقدار كافی،
▪ نمك: به مقدار كافی،
▪ روغن سرخ كردنی: به مقدار لازم.
● شیوه پخت: …

مواد لازم (برای یك خانواده ۳ تا ۴ نفره):

سینه مرغ:

یك عدد كامل،

تخم مرغ:

۲ تا ۳ عدد،

نان خشك كوبیده:

به مقدار كافی،

نمك:

به مقدار كافی،

روغن سرخ كردنی:

به مقدار لازم.

شیوه پخت:

سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا كنید كه استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و كمی آن را بكوبید تا پهن و نازك شود.

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و با كمی نمك مخلوط كنید. پس از آن تكه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشك كوبیده بزنید و دو ظرف آن را در روغن سرخ كنید تا طلایی شود. این غذا به همراه سیب زمینی پوره شده و سالاد فصل و آب معمولی، شام بسیار سالم و با كالری مناسب است.