سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کیک کاسترد | طرز تهیه کیک کاسترد


 مواد لازم برای تهیه کیک کاسترد
 
تخم مرغ 4 عدد
وانیل کمی
شکر سه چهارم پیمانه
کره آب شده 8 قاشق غذاخوری
آرد سه چهارم پیمانه
شیر ولرم 2 پیمانه
پودر قند برای تزیین روی کیک
 

کیک کاسترد | طرز تهیه کیک کاسترد
 
 
طرز تهیه کیک کاسترد 
 
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
 
زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.سفیده را هم بزنید تا فرم بگیرد.
 
زرده را با شکر هم بزنید تا کم رنگ شود. کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
 
آرد را اضافه کنید و مواد را آرام آرام هم بزنید.
 
آرام آرام شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
 
سفیده تخم مرغ را کم کم اضافه کنید و آرام هم بزنید.
 
مواد را در قالب بریزید و بگذارید 60 دقیقه بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
 
پس از خنک شدن، با پودر قند تزیین کنید.
 

کیک کاسترد | طرز تهیه کیک کاسترد
نکات تکمیلی در مورد کیک کاسترد

کیک کاسترد جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کیک کاسترد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک کاسترد ، طرز تهیه کیک کاسترد