جمعه, ۳۰ شهریور, ۱۴۰۳ / 20 September, 2024
مجله ویستا

لازانیــــا با سبـــــزیجــــــات


●طرز تهیه:
بادمجان را خوب بشویید و با پوست، مكعبی خرد كنید. در تابه‌ای پیاز و سیر خرد شده را با كمی روغن، تفت دهید و سپس بادمجان و قارچ ورقه شده را اضافه كنید. كمی كه تفت خورد، گوجه‌فرنگی …

طرز تهیه:

بادمجان را خوب بشویید و با پوست، مكعبی خرد كنید. در تابه‌ای پیاز و سیر خرد شده را با كمی روغن، تفت دهید و سپس بادمجان و قارچ ورقه شده را اضافه كنید. كمی كه تفت خورد، گوجه‌فرنگی را به صورت له درآورید و همراه با رب‌گوجه، زنجبیل، نمك، فلفل و سبزی‌های معطر اضافه كنید.

كمی كه سبك شدند و آب آن تبخیر شد كنار بگذارید. لازانیا را در آب جوش پخته، قالبی را انتخاب كنید و كف آن را چرب كنید.

سس سفید، شامل كره و آرد را كمی تفت داده و بعد شیر و نمك اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. در ظرف مورد نظر، ابتدا از سبزیجات ریخته و بعد یك ورق لازانیا روی آن گذاشته مقداری سس سفید روی آن می‌‌ریزیم و مجدد یك ورق لازانیا می‌‌گذاریم. این كار را چند مرتبه تكرار می‌‌كنیم. در آخرین لایه، سس سفید و پنیر رنده شده می‌‌پاشیم و درون فر از قبل گرم شده، حدود یك ساعت می‌‌گذاریم تا روی آن طلایی شود.

حرارت فر:

دویست درجه سانتی‌گراد