سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

برش‌های کدو حلوایی


برش‌های کدو حلوایی

● مواد لازم :
▪ مغز فندق بوداده و بدون پوست- نصف پیمانه
▪ آرد- یک پیمانه
▪ نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ کره نرم- ۱۱۵گرم
▪ شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه
▪ وانیل- کمی
● مواد برای لایه: …

مواد لازم :

مغز فندق بوداده و بدون پوست- نصف پیمانه

آرد- یک پیمانه

نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

کره نرم- ۱۱۵گرم

شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه

وانیل- کمی

مواد برای لایه:

تخم مرغ درشت- ۲عدد

پوره کدوی آب پز - ۲پیمانه

شکر (ترجیحا قهوه ای)- سه چهارم پیمانه

وانیل- کمی

پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل- نصف قاشق مرباخوری

پودر میخک - یک هشتم قاشق مرباخوری

نمک - یک چهارم قاشق مرباخوری

خامه- یک و نصف لیوان

مواد لازم برای تزئین:

خامه- نصف پیمانه

شکر- یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۷درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی سیم دار را در طبقه وسط آن قرار دهید. قالب یا سینی را کمی چرب کنید. روی کاغذ آلومینیومی که قبلا آن را چرب کرده اید، کمی آرد بپاشید. برای تهیه لایه بیرونی شیرینی، فندق، آرد و نمک را در غذاساز به شکل پودر دربیاورید. در ظرف دیگری، کره و شکر را هم بزنید تا سبک و خامه ای شود. وانیل و مخلوط آرد را نیز به آن اضافه کنید و به شکل خمیر نرم دربیاورید. خمیر به دست آمده را روی قالب آماده پهن کنید و به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا این که گوشه های آن قهوه ای شود. در این فرصت، تخم مرغ ها را هم بزنید، شکر، کدو حلوایی، ادویه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید سپس به تدریج خامه را به مواد اضافه کنید. مواد را روی لایه آماده شده بریزید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید. وقتی شیرینی را از فر خارج کردید کناره های آن را با چاقو از سینی جدا کنید با استفاده از کاغذ آلومینیوم، شیرینی را از قالب دربیاورید و به ۳۲قسمت برش بزنید. خامه را با شکر هم بزنید تا کمی سفت شود.سپس با استفاده از قیف روی آن را تزئین کنید.

ارزش غذایی یک پیمانه کدوی آب پز شده:

کالری- ۴۹

کلسیم- ۳۷میلی گرم

کربوهیدرات- ۱۲میلی گرم

فیبر- ۳گرم

پروتئین - ۲گرم

آهن- ۱.۴ میلی گرم