شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

راه هایی برای پایداری ویندوز


راه هایی برای پایداری ویندوز

مطمئناً شما هم دوست دارید ویندوزی را که نصب می کنید برای مدت طولانی به سلامت در اختیار داشته باشید. در زیر قصد داریم ترفندهایی را به شما معرفی کنیم که با عمل به آنها می توانید …

مطمئناً شما هم دوست دارید ویندوزی را که نصب می کنید برای مدت طولانی به سلامت در اختیار داشته باشید. در زیر قصد داریم ترفندهایی را به شما معرفی کنیم که با عمل به آنها می توانید پایداری ویندوز خود را تضمین کنید. همیشه ویندوز را از پایه نصب کنید: ارتقا از نسخه قبلی ویندوز آسانتر و سریع تر است اما دیر یا زود شما بهای این راه میانبر را با مشکلاتی نظیر عدم پایداری ویندوز خواهید پرداخت. پس بهتر است وقت بیشتری گذاشته تا از مشکلات بعدی نجات پیدا کنید.

در مورد خرید سخت افزار مرغوب خساست به خرج ندهید: کارایی سیستم شما به کیفیت اجزا و قطعاتی است که در آن به کار رفته است. با پرداخت مبلغ اندکی بیشتر می توانید تفاوت محسوسی در پایداری سیستم خود بیابید. از خرید RAM، منبع تغذیه، دیسک سخت، سی دی رام، کارت گرافیک، کارت شبکه و سایر قطعات با مارک های ناشناخته خودداری کنید. این قانون در مورد ادوات جانبی نظیر پرینتر، اسکنر و ماوس نیز صدق می کند. راه اندازهای سیستمی که بد نوشته شده باشند یا نرم افزارهایی که به صورت عمومی نوشته شده و خاص یک سیستم نیستند، باعث خرابی ویندوز شما خواهند شد. برای ویندوزهایی نظیر ویستا و xp قبل از خرید مطمئن شوید که سخت افزار شما در لیست سازگاری سخت افزاری مایکروسافت موجود باشد.

راه اندازهای سیستمی قدیمی را در ویندوزهای جدید استفاده نکنید: هنگامی که سیستم جدیدی می خرید نگهداری پرینترها و اسکنرهای قدیمی وسوسه انگیز به نظر می رسند در صورتی که سازنده سخت افزار راه انداز جدیدی را ارائه نکرده باشد ریسک نصب راه انداز قدیمی را انجام ندهید. حتی اگر سخت افزار موجود با آن کار کند می توانید در اینترنت به دنبال راه اندازهای جدید بگردید یا از راه اندازهای خود ویندوز استفاده کنید.

قبل از نصب نرم افزار جدید آن را ارزیابی کنید: تا جایی که امکان دارد فقط نرم افزارهای نوشته شده برای سیستم عامل خودتان را استفاده کنید. اگرچه امتحان نرم افزارهای اشتراک افزار و رایگان لذت بخش به نظر می رسند اما اکثر آنها بسیار ضعیف نوشته شده اند و سیستم عامل را دچار مشکل می سازند.

تنظیمات خارج از قاعده را روی سیستم خود انجام ندهید: هنگامی که کاربران در کار با سیستم هایشان ماهرتر می شوند وسوسه دستکاری در تنظیمات سیستم عامل نظیر دستکاری در رجیستری آنها را تهدید می کند. این تنظیمات ممکن است به ظاهر کارایی سیستم شما را اندکی بالا ببرد اما در حقیقت باعث به دردسر افتادن شما می شود. همیشه از برق اضطراری استفاده کنید: بسیاری از مردم فکر می کنند یک کامپیوتر ۸۰۰ هزارتومانی را فقط باید به دو شاخه برق بزنند و آن را روشن کنند. در مورد حفاظت کامپیوتر خود در برابر تغییرات ولتاژ، خساست به خرج ندهید. به جای اینکه یک محافظ برق معمولی برای کامپیوتر خود بخرید از یک سیستم برق اضطراری (UPS) استفاده کنید که علاوه بر قدرت محافظت بالاتر و تعدیل ولتاژ، در صورت بروز اشکال می تواند تا مدت کوتاهی کامپیوتر شما را روشن نگاه دارد و شما فرصت دارید اقدامات لازم را انجام دهید.

رضا جوالچی