دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورشت سیب وآلبالو


خورشت سیب وآلبالو

● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
▪ آلبالوی هسته گرفته: ۲۵۰ گرم
▪ سیب درختی ترش(متوسط): ۱عدد
▪ پیاز داغ: ۱ قاشق
▪ آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذا خوری
▪ شكر: ۱ قاشق غذا خوری
▪ زعفران: …

مواد لازم:

(برای ۴ نفر)

گوشت خورشتی:

۲۰۰ گرم

آلبالوی هسته گرفته:

۲۵۰ گرم

سیب درختی ترش(متوسط):

۱عدد

پیاز داغ:

۱ قاشق

آب لیمو ترش:

۱ قاشق غذا خوری

شكر:

۱ قاشق غذا خوری

زعفران:

۴/۱ قاشق چایخوری

روغن به مقدار كافی

زرد چوبه ،نمك، فلفل به مقدار كافی

طرز تهیه:

گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه كردن آب، می گذاریم پخته

شود.سپس سیب ها را پوست كنده و به صورت درشت خرد می كنیم و با كمی روغن سرخ می كنیم.

آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می كنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمك و فلفل به گوشت پخته

اضافه می كنیم. سپس آب خورش را اندازه می كنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.

كمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شكر راافزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم

خورش را در ظرف مناسبی بریزیم و همراه با پلو سرو كنیم .