چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
عدسی میجو
مواد اولیه:
عدس یک لیوان
سیبزمینی متوسط یک عدد
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دوعدد
مرزه خشک یک قاشق غذاخوری ( اگر مرزه در دسترس نداشتید میتوانید از شنبیله خشک یا هر سبزی معطر دیگر هم استفاده کنید)
روغن مایع دوقاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
عدس را میپزیم و بعد از پختن، آب آنرا کنار گذاشته و عدس را میکوبیم تا کاملن له شود.
در ظرفی روغن ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تف میدهیم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن میزنیم و عدس کوبیده شده را بههمراه آبعدس داخل آن میریزیم. اگر آبعدس کم بود یک لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم. سیببزمینی راخرد کرده و داخل عدس میریزم و میگذاریم عدسی جا بیافتد. بعد از اینکه سیبزمینیها پخته شد و عدسی غلیظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان میشکنیم و بعد از چند جوش که تخم مرغها داخل عدسی بسته شد و پخته, عدسی آماده است.
در شبهای سرد زمستان عدسی که یک غذای کامل و خیلی هم سریع آماده میشود , خیلی میچسبد.
عدسی را میتوانید با آبلیمو و یا رب انار بخورید همراه با ترشی.
در ترکی بجنوردی به عدسی میگویند: " میجو" و از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه همه است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست