چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کراکرهای غلات سبوس دار


کراکرهای غلات سبوس دار

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی بزرگی را کمی چرب کنید.

مواد لازم:

دانه کنجد خام- نصف پیمانه جو دوسر- یک و سه چهارم پیمانه جوش شیرین- یک قاشق مرباخوری

نمک دریایی- نصف قاشق مرباخوری رزماری خشک آسیاب شده- یک و نیم قاشق مرباخوری

فلفل سیاه- کمی ماست غلیظ کم چرب- یک پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی بزرگی را کمی چرب کنید. دانه کنجد و جو دو سر را آسیاب کنید تا کاملاً نرم شود؛ سپس در یک کاسه بزرگ قرار دهید. بکینگ پودر، نمک، رزماری و فلفل سیاه را با دانه کنجد و جو دو سر مخلوط کنید. مواد را با ماست مخلوط کنید و روی سینی بااستفاده از نوک انگشتان کاملا پهن کنید و به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید.

سینی را از فر دربیاورید و مواد را برش بزنید و بگذارید ۱۰دقیقه دیگر بپزد.

سپس کراکرها را برگردانید و ۱۰دقیقه دیگر آن را بپزید؛ بعد از فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.

بهتر است پس از پهن کردن خمیر روی سینی آن را با چاقو برش بزنید تا راحت تر تکه شود.