سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه با مغز شکلاتی


کلوچه با مغز شکلاتی

● مواد لازم برای ۳۲ عدد:
▪ کره: ۱۱۳گرم
▪ شکلات نیمه تلخ: ۸۴ گرم
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ آرد: یک و سه چهارم پیمانه
▪ بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ تکه شکلات: ۳۴ عدد
▪ …

مواد لازم برای ۳۲ عدد:

کره:

۱۱۳گرم

شکلات نیمه تلخ:

۸۴ گرم

تخم مرغ:

یک عدد

آرد:

یک و سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

تکه شکلات:

۳۴ عدد

شکر:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره و شکلات نیمه تلخ را ذوب کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

سه چهارم پیمانه شکر و تخم مرغ را به شکلات ذوب و سرد شده اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. سرعت همزن را پایین بیاورید و آرد، بکینگ پودر و نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.

خمیر به دست آمده را به ۳۲ توپک تقسیم کنید و در وسط هر یک، تکه ای شکلات قرار دهید و کاملاً با خمیر بپوشانید. سپس در شکر بغلتانید و با فاصله روی سینی کمی چرب شده قرار دهید و بگذارید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد.