سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
دلمه كلم برگ ماهی
موادلازم:
ماهی آمور,فیتوفاگ ,كپور یك كیلوگرم
لپه ۲/۱ لیوان
جعفری یك استكان ساتوری
برنج ۲/۱ لیوان(خیسانده)
پیاز ۲عدد(خردشده وتفت داده شده)
نمك ,فلفل ,زردچوبه بمیزان لازم
آبلیمو بمیزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
كلم برگ یك عددكوچك
سیر ۲حبه
طرزتهیه:
برگهای كلم را از هم جدا كرده در آبجوش یك لحظه می جوشانیم وكنار می گذاریم تا سرد شود. ماهی را چند دقیقه در كمی آب می ریزیم تا بتوان در صورت داشتن استخوان آنها را از گوشت جدا كرد.گوشت ماهی راتكه تكه كرده درپیاز داغ همراه با كمی نمك , زردچوبه , فلفل , سیر رنده شده وجعفری تفت می دهیم. لپه را با آب وكمی نمك خوب پخته ودر انتهای كار برنج را اضافه كرده چند دقیقه كه جوشید از صافی رد می كنیم وبه مواد بالا اضافه می كنیم. یك قاشق رب گوجه فرنگی نیز اضافه كرده وخوب مواد را مخلوط می كنیم.
مقداری از مواد را داخل هر برگ كلم گذاشته ودلمه ها را در قابلمه ای كه پیاز داغ وزردچوبه را تفت داده ورب گوجه وآبلیمو را اضافه كرده وتفت داده ایم چیده سپس مقداری آب روی دلمه ها می ریزیم تا كاملاً روی دلمه ها را بگیرد وحدود نیم ساعت با حرارت ملایم آنها را می پزیم.برای چاشنی آن نیز می توان بجای رب ,از سس تمبرهندی استفاده كرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست