سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
کمی راجع به Surface مایکروسافت و باقی قضایا!
بیشتر کاربران نام این محصول مایکروسافت را شنیده یا عکس و تصاویری از آن را در اینترنت دیدهاند.
محصول مایکروسافت که شاید دیگر نتوان به آن لقب جدید داد، Surface نام دارد که با اسم رمز (Code Name) میلان مدت کمی نیست که مشخصاتش اعلام شده است. این محصول در حال حاضر برای مایهداران سرزمینهای دوردست در دسترس است!
این محصول میزی است تمام لمسی و توسعهیافته که برای بهبود رابط کاربری و تسهیل بخشیدن به این قضیه از ادغام امکانات جدید نرمافزری و سختافزاری بهره برده است. این فناوری به چند کاربر به طور همزمان اجازه میدهد هر یک در گوشهای از میز بنشینند و به امور مختلف مشغول شوند آن هم فقط به وسیله دستهای مبارک و نه چیز دیگر.
این محصول در اواخر ماه می ۲۰۰۷ و به طور رسمی در کنفرانس D۵ معرفی شد. محصول مذکور قابلیتهایی دارد که برای اماکن عمومی مانند رستورانها، هتلها، فروشگاهها و در استفادههای نظامی برای نمایش و بررسی تصاویر و نقشههای تاکتیکی مناسب است. قیمت مدلهای مختلف Surface از ۵ تا ده هزار دلار اعلام شده است.
از سایر مشخصات این محصول میتوان به اتصال بدون سیم دستگاههای دیجیتال به این دستگاه فقط به وسیله قرار دادن آنها روی این میز اشاره کرد.
در این مطلب قصد نداریم به ذکر امکانات این محصول بپردازیم و با تعریف و تمجید از آن تبلیغی برای مایکروسافت کرده باشیم و دل کاربران داخلی را آب کنیم، بلکه میخواهیم به طور مختصر و مفید مکانیزم و شیوه کار این دستگاه را بررسی کنیم.
مایکروسافت برای این محصول اشرافی ۴ مشخصه و ویژگی برجسته عنوان کرده است. ازجمله این مشخصات میتوان به تعامل مستقیم و بیواسطه با دستگاه، قابلیت شناسایی چند تماس به طور همزمان با دستگاه، قابلیت کار چند کاربر به صورت همزمان و شناسایی اشیا و قطعاتی که روی آن قرار میگیرند اشاره کرد.
تعامل مستقیم، به کاربر امکان میدهد که بدون استفاده از صفحه کلید، موشواره یا قلم نوری دستورات خود را با انگشتان به رابط کاربری این محصول منتقل کند. قابلیت شناسایی چند تماس نیز به کاربر امکان میدهد با چند نقطه متفاوت تماس داشته باشد و در هر دو نقطه از صفحهنمایش کار کند. قابلیت سوم نیز به طور همزمان به چند کاربر اجازه میدهد در گوشهای از میز بنشینید و بدون ایجاد مزاحمت برای سایر کاربران به کار خود مشغول شوند. قابلیت آخر نیز امکان شناسایی قطعه و دستگاههایی مانند موبایل، PDA و... تا یک قلمموی معمولی را دارد و به کاربر امکان میدهد که برای خلق یک اثر در برنامه نقاشی از یک قلم موی طبیعی استفاده کند!
برخلاف تصور، بسیاری از کاربران این دستگاه از مانیتور لمسی (تاچ اسکرین) و به طور کلی مانیتور معمولی استفاده نمیکنند. روش تشخیص تماس به وسیله آن به این ترتیب است که پوشش تصویر این دستگاه به سنسورهایی با طول موج ۸۵۰ نانومتری مادون قرمز به همراه منابع نور LED مجهز شده که لایه رویی را تشکیل میدهند. زمانی که یک قطعه با رویه این میز تماس برقرار میکند این سنسورها به وسیله دوربینهای مادون قرمز با وضوح دقیق ۹۶۰×۱۲۸۰ پیکسل هر لحظه تصاویر را ثبت میکنند و از این طریق دستگاه و نوع تماس را تشخیص و نسبت به آن واکنش نشان میدهند.
یک نکته جانبی جالب در خصوص این دستگاه، محافظ صفحهنمایش (اسکرینسیور) منحصربهفرد آن است که یک برکه آب را به نمایش درمیآورد و کاربر با لمس صفحه میتواند باعث ایجاد ارتعاش در سطح آب شود!
نمایشگر اصلی این دستگاه نیز در حقیقت یک پروژکتور کوچک و باکیفیت داخلی است که تصویر را روی صفحه ۳۲ اینچی عریض آن منعکس میکند. سایر مشخصات این دستگاه نیز مانند یک دستگاه رایانه قدرتمند است که از آن جمله میتوان به پردازنده ۴ هستهای زئون، ۴ گیگابایت RAM و یک فقره هارددیسک یک ترابایتی اشاره کرد که البته مدلهای ارزانتر از مشخصات به نسبت پایینتری برخوردارند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست