چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
آشپزی اندونزیایی با «اُدانگ بِلادو»
آشپزی اندونزیایی سرشار از سبزیجات معطر و ادویه های پر عطر و طعم است. این غذای خوشمزه و آسان هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی میتواند استفاده گردد. ادنگ بلادو غذایی لذیذ و متفاوت بر پایه میگو است که میتواند برای علاقه مندان به غذاهای دریایی طعمی جدید را به ارمغان آورد .
مواد لازم:
میگو ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد متوسط
گوجه ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
فلفل ۱قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی ۵ دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .
۲. روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک ۱۰ دقیقه تفت دهید .
۳. آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .
۴. میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .
۵. سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را ۷-۱۰ دقیقه در سس حرارت دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست