دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آلبالو پلو


طرز تهیه آلبالو پلو

▪ آلبالو: ۵/۰ کیلو
▪ شکر: ۲۵۰ گرم
▪ گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
▪ برنج: ۴ پیمانه
▪ پیاز: ۱ عدد متوسط
▪ نمک: به مقدار لازم
▪ فلفل وزردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
▪ روغن: به مقدار لازم
● طرز تهیه
ابتدا …

آلبالو:

۵/۰ کیلو

شکر:

۲۵۰ گرم

گوشت چرخکرده:

۲۵۰ گرم

برنج:

۴ پیمانه

پیاز:

۱ عدد متوسط

نمک:

به مقدار لازم

فلفل وزردچوبه و دارچین:

به مقدار لازم

روغن:

به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.

مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخکرده رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.

برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.

سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز میگذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.