چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

نان سبزی


نان سبزی

● مواد لازم
۱) سه چهارم پیمانه آب
۲) نصف پیمانه شیر
۳) یک چهارم پیمانه کره
۴) یک چهارم پیمانه عسل
۵) یک عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
۶) چهارپیمانه آرد گندم
۷) چهار قاشق چای خوری خمیر مایه …

مواد لازم

۱) سه چهارم پیمانه آب

۲) نصف پیمانه شیر

۳) یک چهارم پیمانه کره

۴) یک چهارم پیمانه عسل

۵) یک عدد تخم مرغ بزرگ هم زده

۶) چهارپیمانه آرد گندم

۷) چهار قاشق چای خوری خمیر مایه فوری

۸ ) کمتر از یک قاشق چای خوری نمک.

مواد لازم برای داخل نان

۱) نصف پیمانه کره

۲) یک سوم پیمانه پیازچه خرد شده

۳ ) یک سوم پیمانه موسیر خردشده

۴) یک سوم پیمانه پیاز خرد شده

۵) یک قاشق غذاخوری سیر له شده

۶ ) دو پیمانه پنیر پیتزا( انتخابی)

طرز تهیه:

آب ، شیر و کره را با هم گرم کنید تا کره ذوب شود بدون این که به جوش آید. مایه را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. ▪ عسل و یک و نیم پیمانه آرد را به آن اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید. تخم مرغ کمی زده شده و خمیر مایه را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، بگذارید خمیر به مدت ۱۵ دقیقه بماند. نمک را به یک پیمانه آرد اضافه کنید و به خمیر به اندازه ای اضافه کنید که خمیر حالت چسبناک خود را از دست بدهد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را ورز دهید. سپس خمیر را در ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید روی آن را کمی چرب کنید و با نایلونی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن ۲ برابر شود.

برای تهیه مواد داخل نان

کره را ذوب کنید و سیر را کمی تفت دهید، پیازچه، موسیر و پیاز را اضافه کنید تا کمی نرم شود و سپس کنار بگذارید تا کمی خنک شود.خمیر را با استفاده از وردنه باز کنید سبزی و پنیر را روی سطح آن بریزید و مانند رولت آن را لوله کنید و به حدود ۱۶ تا ۱۸ تکه برش بزنید و در سینی کمی چرب شده قرار دهید و بگذارید یک ساعت بماند تا حجم آن ۲ برابر شود. روی هر تکه را با پنیر باقی مانده آغشته کنید و در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سلسیوس و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.