چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
کتلت میگو و ذرت
مواد لازم برای ۴ نفر
میگو:
۱۰۰ گرم
دانه ذرت:
۲۰۰ گرم
زرده تخممرغ:
۴ عدد
گشنیز و جعفری:
به میزان لازم
زنجبیل و آرد سفید:
به میزان لازم
بکینگپودر:
یک قاشق سوپخوری
روش تهیه:
تهیه مایه کتلت چندان سخت نیست. نکته کلیدی این کتلت به میگوی آن برمیگردد که باید خرد شده باشد. میگو، ذرت و زرده تخم مرغ و بقیه چیزها را با هم مخلوط کرده و حسابی با دست ورز میدهیم. البته تا جایی که ذرتها له نشوند. ممکن است شما طرفدار میکس کردن کامل این مایه باشید که این مدل هم چندان بد نیست اما بهتر است دانههای ذرت حالت خود را حفظ کنند تا هنگام سرخ شدن یک حالت سوخاری به کتلت بدهند. برای پخت حواستان باشد که آرد کافی باعث میشود شکل کتلت از دست نرود.
نکته: این یک طعم تایلندی است. در آسیای جنوب شرقی خانمهای خانهدار سر ظهر به همراه برنج این کتلت را جلوی شوهرشان که از سرکار آمده و خسته است میگذارند... در ضمن این یک غذای خوب و سبک برای وعده شام هم هست.
فوت آشپزی:
روغن داغ و یک کف دست کتلت سرخ نشده، ظرف ۵ دقیقه یک غذای تازه و خوشمزه را برای شما تدارک میبینند. البته دخالت شما هم در پشت و رو کردن کتلتها شرط است. فراموش نکنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست