پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
ترفندهایی برای نابود کردن آلودگی های مخفی خانه
وسایل خانه، از کاناپه گرفته تا اجاق گاز و حتی کاسه داغ سوپ محلی برای جمع شدن مواد شیمیایی خطرناکی است که بر سلامتی انسان ها تاثیر منفی دارد. این سموم باعث افزایش حساسیت ها و حتی تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و کمک می کند تا راحت تر ویروس هایی همچون سرماخوردگی و آنفلوآنزا شما را تحت تاثیر قرار دهد. در این مطلب سعی خواهیم کرد به مکان هایی در خانه اشاره کنیم که حاوی مواد شیمیایی سمی است و البته راهکارهایی هم برای مقابله با آن ذکر خواهیم کرد. این هفته با سموم و آلودگی ها و خطراتی که مبلمان ، لامپ ها و پردههای حمام برای ما دارند و راهکارهای مقابله با آن آشنا می شویم.
_ کاناپه و مبلمان
در تحقیقات مشخص شده است مواد بازدارنده اشتعالی که در مبلمان و کاناپه ها استفاده می شود، شیمیایی است. وقتی روی این کاناپه ها با خیال راحت لم داده ایم و خوراکی می خوریم، از طریق گرد و خاک روی آن خطر جذب این مواد شیمیایی نیز وجود دارد.
راهکار مقابله
کاهش میزان گرد و غبار با جارو کردن مبل با جاروبرقی های دارای فیلتر هوا می تواند خطر جذب این مواد شیمیایی را کاهش دهد و از آنجا که این مواد از طریق گرد و خاک روی دست و بدن ما می نشینند، با شست و شوی مداوم دست ها می توانید امکان آلوده شدن به آن را کاهش دهید. این کار همچنین باعث کاهش خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا نیز می شود.
_ لامپ
ما هیچ گاه تصور نمی کنیم که لامپ هم می تواند منبع آلودگی در خانه باشد. در معرض نور بودن در طول شب باعث به هم خوردن نظم شبانه روزی فعالیت های داخلی بدن و در نتیجه، افزایش امکان ابتلا به سرطان می شود.
راهکار مقابله
اگر مجبور به شب کاری هستید، سعی کنید تا حد امکان میزان نور را کاهش دهید و چراغ های کمتری را روشن کنید. اگر نگران نور تیر چراغ برق های بیرون هستید که به داخل اتاق خواب شما می تابد، بهتر است پرده ها را به طور کامل بکشید تا نور به طور مستقیم وارد نشود.
_ پرده حمام و کاغذ دیواری
در ساخت پلاستیک برای افزایش میزان انعطاف پذیری، از مواد شیمیایی استفاده می شود. این مواد نه تنها در پرده های حمام و کاغذدیواری، بلکه در بسیاری از شوینده ها نیز یافت می شود.این مواد شیمیایی روی هورمون های بدن تاثیر می گذارد و موجب بیماری هایی همچون آسم و حساسیت می شود.
راهکار مقابله
در صورت امکان از محصولات PVC استفاده نکنید و به جای آن از وسایل فلزی، سرامیکی، شیشه ای یا چوبی استفاده کنید. کیسه های پلاستیکی ساخته شده از پلی اتیلن را خریداری کنید. از خرید محصولات و وسایل معطر که در مواد تشکیل دهنده آن مواد عطری وجود دارد، خودداری کنید زیرا این مواد معطر شامل مقادیر زیادی فتالایت هستند. وقتی پرده حمام می خرید سعی کنید آن را یک یا دو روز در فضای آزاد بگذارید. این کار باعث می شود تا فتالایت این محصولات تا حدی پراکنده شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست