پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

دوست بهتری شوید


دوست بهتری شوید

هیچ چیزی مانند دوستی که بدون هیچ نگرانی می توانید رازهای خود را به او بگویید، لباس هایش را قرض بگیرید، با او صریح باشید، باارزش نیست، اما پرورش دادن رابطه دوستانه گرم و صمیمی …

هیچ چیزی مانند دوستی که بدون هیچ نگرانی می توانید رازهای خود را به او بگویید، لباس هایش را قرض بگیرید، با او صریح باشید، باارزش نیست، اما پرورش دادن رابطه دوستانه گرم و صمیمی راحت نیست. در این مطلب از «MSN» یاد می گیرید چگونه دوست خوبی باشید.

۱)عشق‌و قدردانی خود را به او آشکار کنید؛ برای این که جزئی از زندگی شما است از او سپاسگزار باشید. قدردانی لفظی، به طور حتم پیوند دوستی شما را قوی تر خواهد کرد و او را از ابهام احساس شما نسبت به او در می آورد.

۲) ارتباط رو در رو با او ایجاد کنید؛ بدون توجه به رد و بدل پیام های کوتاه متعدد، این کار هرگز جای ارتباط های رو در رو را نمی تواند بگیرد، وقت گذاشتن برای دوستی، نشانگر این است که با وجود گرفتاری ها برای همدیگر ارزش قائلید، این لحظه ها باعث تقویت ارتباط بین ۲ نفر می شود. علاوه بر آن، موبایل و ایمیل و غیره امروزی نمی توانند مانند یک دوست تسکین دهنده باشند.

۳) شنونده خوبی باشید؛ اگرچه دوست شما مایل است همه چیز را درباره اتفاقاتی که برای شما می افتد، بداند اما فراموش نکنید که نمی توانید فقط در مورد خود حرف بزنید. یکی از بهترین ویژگی های یک دوست خوب، شنونده خوب بودن است. یاد بگیرید کاملا روی او متمرکز شوید و به جای تعریف کردن تجربه های خود، از وضعیتی که برای او پیش آمده، سوال کنید. با دهان بسته و قلب باز، بگذارید او ناراحتی خود را اگرچه تکراری، تخلیه کند.

۴) طرفدار پروپاقرص او باشید؛ در همه کارهایی که می کند او را حمایت کنید. در موفقیت های او سهیم باشید و در ناراحتی ها سنگ صبور او باشید. دور از او و در جمع دیگران حرف های مثبتی درباره او بگویید و به یاد او باشید. به هنگام خرید، او را نیز در نظر بگیرید. اگر چیزی شما را به یاد او می اندازد او را با خبر کنید، این باعث خوشحالی او خواهد شد.

۵) در سختی ها کنار او باشید؛ دوست خوب بودن در خوشی ها کار آسانی است اما حضور داشتن کنار او در سختی ها حیاتی است. درست است که مشغله کاری دارید اما سر زدن به او در دشواری های زندگی می تواند تاثیرگذار باشد، حتی اگر حرفی برای گفتن در آن لحظه نداشته باشید، حضور شما در کنار او کافی خواهد بود.

۶) به جزئیات ریز او توجه داشته باشید؛ دوستان صمیمی به ریزه کاری های همدیگر مانند خرید یک کیف نو ...توجه دارند. تاریخ روزها و قرارهای مهم او را در تقویم یادداشت کنید تا بتوانید در مورد آن ها از او سوال کنید.

۷) به او کمی فرصت نفس کشیدن بدهید؛ یکی از عوامل مهم به هم خوردن یک دوستی، در فشار قرار دادن اوست. فراموش نکنید که او وظیفه ندارد همه کارهای خود را به شما گزارش دهد.

۸) ببخشید و فراموش کنید؛ همه ما حتی با بهترین نیت، در مرحله ای از زندگی افتضاح بار می آوریم. در این مواقع به این فکر کنید که زندگی بدون او چگونه خواهد بود تا بتوانید اشتباه او را ببخشید و دوستی خود را با او ادامه دهید.

۹) حد و جایگاه خود را در این دوستی بدانید؛ نشانه یک دوستی واقعی، تشخیص دادن زمان نصیحت کردن و سکوت است. این یکی از علت هایی است که بر عکس مردها که همیشه دوست دارند به جای شنیدن مشکل، راه حل نشان دهند، زن ها می توانند رابطه دوستی خوبی با هم جنس های خود برقرار کنند. باید نظر خود را هنگامی بگویید که او می خواهد.

۱۰) او را در صورت لزوم مورد سوال قرار دهید؛ یک دوست خوب نباید از بازخواست کردن دوست خود برای یک کار اشتباه هیچ واهمه ای داشته باشد. اما توجه داشته باشید که بدون تجاوز از حد خود با صحبت کردن، مسئله را بیان کنید، زیرا که کوچک ترین احساس ناراحتی باعث می شود در آینده ناراحتی های خود را با شما در میان نگذارد.