دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

برای آن‌ که بهترین مربا را بپزید


برای آن‌ که بهترین مربا را بپزید

۱) برای دریافت نتیجه بهتر به هنگام پختن غذا و رسیدن به قوام بیشتر، مربا را به جای پختن در ظروف استیل یا فلزی درون ظروف لعابی بپزید.
۲) برای خوش رنگ شدن مربای سیب و هویج می‌توانید …

۱) برای دریافت نتیجه بهتر به هنگام پختن غذا و رسیدن به قوام بیشتر، مربا را به جای پختن در ظروف استیل یا فلزی درون ظروف لعابی بپزید.

۲) برای خوش رنگ شدن مربای سیب و هویج می‌توانید از مقدار اندکی زعفران یا رنگ آن استفاده کنید. این کار عطر مربا را نیز بسیار دل انگیز می‌کند.

۳) برای پیشگیری از کپک زدن مربا قبل از آن‌که مربا را درون ظرف بریزید، ظرف و در آن را به‌خوبی در آب جوش بجوشانید.

۴) برای از بین بردن شکرک مربا بهتر است آن را با مقداری آب و آبلیموی تازه دوباره بجوشانید تا شکرک آن به‌طور کامل از بین رود. متناسب با حجم مربا از یک تا ۲ لیوان آب و یک تا ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.

۵) یکی از راه‌ها برای فهمیدن آن‌که مربا به اندازه کافی قوام یافته یا نه آن است که یک قطره از آن را درون یک لیوان آب بیندازید. اگر مربا از هم باز شد و به ته لیوان نرفت این امر نشان‌دهنده آن است که هنوز قوام نیافته است.

۶) استفاده از چوب دارچین و هل نیز می‌تواند به خوش عطر کردن مربا کمک کند. دقت داشته باشید که از میزان اندکی از این مواد باید برای طبخ مربا استفاده کرد و پس از طبخ، چوب دارچین و دانه هل را از درون مربا خارج کنید.

۷) گاهی به هنگام پختن مربا سطح آن از کف پر می‌شود، برای پیشگیری از این امر یک قطعه بسیار کوچک کره داخل ظرف بیندازید تا از بروز کف پیشگیری شود.

۸) اگر پس از مدتی مربای شما درون ظرف کپک زد، با کمک یک قاشق بخش کپک زده و بخشی از مربا را از آن جدا کرده و دوباره مربا را درون آب بجوشانید.

۹) پس از ریختن مربا درون ظرف حتما به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه شیشه محتوی مربا را درون آب جوش جوشانیده و پس از سرد شدن درون یخچال قرار دهید.

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir