چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پپروناتا
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن مایع :
یک چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز:
۲ عدد، خلالی
فلفل دلمه ای زرد :
۲ عدد خلالی
فلفل دلمه ای سبز:
۲ عدد خلالی
پیاز بزرگ:
یک عدد خلالی
سیر ۳ حبه، ورقه ورقه
پودر آویشن:
یک دوم قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی:
۴ عدد، نگینی
نمک و فلفل سیاه:
به میزان لازم
ریحان تازه:
۵ یا ۶ ساقه
آبلیموترش:
به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را در یک تابه متوسط روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را سه دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
فلفل را اضافه کرده و ۴، ۵ دقیقه دیگر تفت دهید، اما مواظب باشید خیلی نرم نشده و تردی خود را از دست ندهد.
سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک را همراه آویشن اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. گوجه فرنگی را اضافه کرده، شعله را زیاد کرده و ۲، ۳ دقیقه آن را بپزید.
شعله را خاموش کرده و ریحان خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو به مقداری که مایلید آب لیموترش به آن اضافه کنید.
نکته: پیرونتا در کنار مرغ، ماهی، روی نان و... به تنهایی سرو می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست