چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

پپروناتا


پپروناتا

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ روغن مایع :یک چهارم پیمانه
▪ فلفل دلمه ای قرمز: ۲ عدد، خلالی
▪ فلفل دلمه ای زرد :۲ عدد خلالی
▪ فلفل دلمه ای سبز: ۲ عدد خلالی
▪ پیاز بزرگ: یک عدد خلالی
▪ سیر ۳ حبه، …

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن مایع :

یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای قرمز:

۲ عدد، خلالی

فلفل دلمه ای زرد :

۲ عدد خلالی

فلفل دلمه ای سبز:

۲ عدد خلالی

پیاز بزرگ:

یک عدد خلالی

سیر ۳ حبه، ورقه ورقه

پودر آویشن:

یک دوم قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی:

۴ عدد، نگینی

نمک و فلفل سیاه:

به میزان لازم

ریحان تازه:

۵ یا ۶ ساقه

آبلیموترش:

به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن را در یک تابه متوسط روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را سه دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

فلفل را اضافه کرده و ۴، ۵ دقیقه دیگر تفت دهید، اما مواظب باشید خیلی نرم نشده و تردی خود را از دست ندهد.

سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک را همراه آویشن اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. گوجه فرنگی را اضافه کرده، شعله را زیاد کرده و ۲، ۳ دقیقه آن را بپزید.

شعله را خاموش کرده و ریحان خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو به مقداری که مایلید آب لیموترش به آن اضافه کنید.

نکته: پیرونتا در کنار مرغ، ماهی، روی نان و... به تنهایی سرو می شود.