یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

اسپه شله، آش محلی استان گلستان


اسپه شله، آش محلی استان گلستان

● مواد اولیه:
▪ برنج: یک پیمانه
▪ انار ترش: دو پیمانه
▪ سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز): ۵۰۰ گرم
▪ نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری
▪ شکر و نمک: به میزان لازم

● طرز تهیه:
برنج را روی حرارت …

مواد اولیه:

برنج:

یک پیمانه

انار ترش:

دو پیمانه

سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز):

۵۰۰ گرم

نعنا خشک:

دو قاشق غذاخوری

شکر و نمک:

به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را روی حرارت می‌گذاریم.

سبزی‌ها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه می‌کنیم و آش را هم می‌زنیم و می‌گذاریم سبزی‌ها پخته و آش جا بیفتد.

دانه‌های انار را کمی با گوشتکوب له می‌کنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط می‌کنیم.

پس از پخته شدن آش می‌توانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.