سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

دونات سیب زمینی


دونات سیب زمینی

● مواد لازم:
▪ پوره سیب زمینی: یک پیمانه
▪ کره: ۳ قاشق غذاخوری
▪ شیر کم چرب: نصف پیمانه
▪ پودر خمیرمایه: ۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ شکر: یک پیمانه
▪ نمک: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری …

مواد لازم:

پوره سیب زمینی:

یک پیمانه

کره:

۳ قاشق غذاخوری

شیر کم چرب:

نصف پیمانه

پودر خمیرمایه:

۲ و یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر:

یک پیمانه

نمک:

یک و یک چهارم قاشق مرباخوری

وانیل:

کمی

پودر جوز هندی:

یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

یک عدد

زرده تخم مرغ:

۲عدد

آرد:

۳ پیمانه

طرز تهیه:

شیر را کمی ولرم و پودر خمیرمایه و کمی شکر به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. شکر، نمک، وانیل و پودر جوز هندی را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در مایه خمیر، پوره سیب زمینی، کره، تخم مرغ و زرده تخم مرغ و شکر را اضافه کنید، هم بزنید تا خمیر از کنار جمع شود. خمیر را به مدت ۲ساعت استراحت دهید و در صورت ۲برابر نشدن حجم، نگران نشوید زیرا قرار نیست این چنین شود. خمیر را ورز دهید و روی سطحی آغشته به کمی آرد با وردنه باز کنید و با وسیله مخصوص برش دونات، برش بزنید. دونات ها را به مدت ۲ساعت در سینی حاوی کاغذ روغنی سرپوشیده قرار دهید تا ور بیاید. فر را روی ۲۰۰درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید. در این زمان برای تهیه روی دونات، ۴قاشق کره را ذوب کنید، و در ظرف دیگری یک پیمانه شکر و یک قاشق مرباخوری پودر دارچین را با هم مخلوط کنید.

دونات آماده را ابتدا در کره و سپس در شکر و دارچین بغلتانید.