شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سالاد باقلا و پنیر


سالاد باقلا و پنیر

اگر شما هم از آن جمله کسانی هستید که به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهیدو برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شب‌ها شامی سبک و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید …

اگر شما هم از آن جمله کسانی هستید که به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهیدو برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شب‌ها شامی سبک و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یکنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان کنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یکی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است که به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.

مواد لازم برای ۴تا ۶نفر

باقالای ریز:

۹۰۰گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)

روغن زیتون:

۴قاشق سوپ‌خوری

گوجه‌فرنگی:

۱۷۵ گرم (هرکدام به ۴ قسمت تقسیم شود)

سیر:

۴حبه (رنده شود)

پنیر فتا:

۱۱۵ گرم (خرد شود)

شوید تازه خردشده:

۳قاشق سوپ‌خوری

زیتون ساده:

۱۲عدد

نمک و فلفل:

به مقدار کافی

شوید تازه خردشده:

مقداری برای تزیین

روش پخت

۱) باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.

نکته:

می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.

۲) تابه‌ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن‌قدر حرارت دهید که گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا کنند.

۳) پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید. در پایان کاسه‌ای بلوری آماده کرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.

نکته یک:

برای آنکه این سالاد کمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.

نکته دو:

با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید