جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

«آسرولا »غنی از ویتامین C


«آسرولا »غنی از ویتامین C

آسرولا، نوعی میوه بوته ای به رنگ قرمز و با طعم ترش است. این میوه بومی کارائیب و آمریکاست.
▪ خواص:
- به گزارش «ehow»، ارزش غذایی این میوه بالا و سرشار از ویتامین c است. ویتامینC سموم را از …

آسرولا، نوعی میوه بوته ای به رنگ قرمز و با طعم ترش است. این میوه بومی کارائیب و آمریکاست.

خواص:

- به گزارش «ehow»، ارزش غذایی این میوه بالا و سرشار از ویتامین c است. ویتامینC سموم را از بدن دفع می کند.

- ویتامین C موجود دراین میوه از بدن در برابر عفونت محافظت می کند و از لخته شدن خون پیشگیری می کند و خطر بروز سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

- مس موجود در آن در جذب آهن به بدن کمک می کند.

- به علت داشتن ماده معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، روی، منیزیم و منگنز به سوخت و ساز بدن کمک می کند.

- مصرف این میوه که کم کالری و کم چربی است، برای افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند بسیار مفید است.

- منبع عالی ویتامینA و بتاکاروتن است و در نتیجه با آکنه مقابله می کند و قدرت بینایی را بهبود می بخشد. علاوه بر آن به پوست طراوت می بخشد.

- خاصیت منقبض کننده، ضد التهابی و ضد قارچی دارد.

- این میوه برای عملکرد روده بزرگ مفید است و مانع از بروز یبوست می شود.

- ویتامین C موجود در یک آسرولای کوچک ۶۵برابر ویتامین C موجود در پرتقال است.

- از بروز سرماخوردگی، ناراحتی دندان و ریزش مو پیشگیری می کند.

- این میوه تاثیر داروی ایبوپروفن یا آسپرین را دارد.

- میزان بالای پتاسیم آن روحیه فرد را بالا می برد، عملکرد قلب را منظم و فشار خون را کنترل می کند.