سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل
مواد لازم:
خلال بادام : ۱۵۰ گرم
گوشت ریز خرد شده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ : یک پیمانه
آبغوره : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم
رب : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱. گوشت را با روغن تفت میدهیم ، رب را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم.
۲. خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه میداریم.)
۳. حدود دو لیوان آبجوش اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد.
۴. یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را میریزیم.
۵. کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه میکنیم.
۶.صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.
۷. ١٠ دقیقه قبل از سرو (بهتر است غذا را به ماهیتابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز میکنیم و زردهها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست