چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

میگو با سس مادریدرز


میگو با سس مادریدرز

● مواد لازم
▪ آووکادو: یک یا ۲ عدد
▪ شاهی: یک دسته کوچک
▪ آردسفید: به میزان لازم
▪ (پاپریکا) فلفل قرمزشیرین: یک قاشق چای‌خوری سرپر
▪ شاه‌میگو: ۲۲۰ گرم (پوست‌کنده و تمیز شده)
▪ روغن زیتون: …

مواد لازم

آووکادو:

یک یا ۲ عدد

شاهی:

یک دسته کوچک

آردسفید:

به میزان لازم

(پاپریکا) فلفل قرمزشیرین:

یک قاشق چای‌خوری سرپر

شاه‌میگو:

۲۲۰ گرم (پوست‌کنده و تمیز شده)

روغن زیتون:

به میزان لازم

سیر:

۲ حبه

سس مادرید رز:

مایونز: ۴ قاشق غذاخوری

سس قرمز:

یک قاشق غذاخوری

لیمو:

یک عدد

نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون

سبزی‌های خشک:

برای تزئین

برای شروع

بادقت آووکادو را با چاقو از وسط برش بزنید و با یک چاقو تیز دور هسته را به آرامی فشار دهید تا هسته از پوسته نرم جدا شود. پوست آووکادو را به نازکی از روی آن بردارید و در یک ظرف زیبا قرار دهید، شاهی‌ها را شسته و شاخه‌های آن را کوتاه کرده و روی آووکادو بریزید. در مرحله بعد یک مشت آرد را درون یک کاسه بریزید و بعد میگوها را درون آرد ریخته، هم بزنید تا میگوها کاملا به آرد آغشته شوند.

سس مادرید رز:

برای درست کردن سس مخصوص: سس مایونز را در کاسه ریخته و سس گوجه‌فرنگی را همراه با نمک، فلفل سیاه و مقدار کمی روغن زیتون ترکیب کنید و در آخر لیموی تازه را برش زده و روی کل سس بچکانید. برای تزئین سس از سبزی‌های خشک استفاده کنید. یک ماهی‌تابه بزرگ را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید، هنگامی که به خوبی داغ شد. روغن زیتون فراوان در آن بریزید و سیرها را درون آن رنده کنید به سرعت میگوها را درون ماهی‌تابه ریخته و درون روغن آن‌ها را هم بزنید از یک تا ۱۰ شمرده و مقداری نمک، فلفل و فلفل قرمز پاپریکا برای خوش‌رنگ شدن میگوها به آن اضافه کنید و به هم‌زدن میگوها ادامه دهید و سعی کنید که همه آن‌ها در یک درجه حرارت برای مدت زمان ۳ تا ۴ دقیقه تا هنگامی که کاملا ترد و طلایی و پخته شوند.

سرو:

زمان سرو غذا فرا رسیده است. پس عاشقانه ظرف غذای خود را بچینید. ابتدا هر نصفه از آووکادوها را در ظرف‌های جدا قرار داده و میگوها را کنار آن بریزید. سس مارید رز را کنار بشقاب ریخته و مجددا فلفل پاپریکا را روی کل مواد بپاشید، درآخر لیمو را ۴ قاچ کرده و کنار بشقاب قرار دهید.این فوق‌العاده است، پس از این غذای فوق العاده لذت ببرید.