پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
بدانیم ضرر نمی کنیم
اگر می خواهید روی کیک را تزیین کنید و قیف و ماسوره ندارید می توانید از ظرف سس خالی یا کیسه فریزر که گوشه آن را سوراخ کرده اید استفاده کنید.
گوشت بیفتکی را بین دو ورق روغنی قرار دهید بعد بکوبید.
برای طبخ شیرینی بهتر است شکر را آسیاب کرده یا از پودر قند استفاده کنید تا کاملاً حل و مخلوط گردد.
برای نصف کردن کیک از قطر از نخ دندان استفاده کنید، نخ را دور کیک بگذارید و دو سر نخ را به صورت ضربدر و مخالف هم بکشید.
وقتی تخم مرغ را تازه از یخچال خارج کرده اید راحت تر می توان زرده و سفیده آن را جدا کرد.
وقتی می خواهید سفیده ها را بزنید بهتر است آن را مدتی در هوای معمولی اتاق قرار دهید، بیشتر پف خواهد کرد.
آرد را الک کنید بعد استفاده کنید، هوای داخل شده در آرد باعث پوک تر شده کیک یا شیرینی می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست