دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
شیرازی پلو
مواد لازم
برنج یک کیلو
مرغ یک عدد حاوی ۵/۱ کیلوگرم
گوشت بره یک کیلوگرم
روغن مایع ۲ پیمانه
ماست یک لیوان
زرده تخممرغ پنج عدد
زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
زرشک پلویی ۱۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته ۱۰۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
بادمجان دلمهای ۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
طرز تهیه
برنج را همانند تهچین آماده میکنیم . سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست ، روغن مایع ، زعفران و زردهتخم ریخته مخلوط کرده و مخلوط را در ظرف دلخواهی که کف آن را چرب کردهایم میریزیم و یک ردیف بادمجان میچینیم . روی آن را یک ردیف خلال دام ، پسته و زرشک میریزیم ، سپس گوشت مرغ را قرار داده بقیه برنج را که به صورت ساده است روی آن میریزیم . از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود ، بعد روی ظرف را فویل میکشیم و در طبقه اول فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یک تا ۵/۱ ساعت میپزیم و پس از طلایی شدن ته برنج ، آن را از فر خارج کرده و به روی یک سینی دلخواه برمیگردانیم . روی آن را میتوانیم با خلال بادام ، پسته و زرشک نیز تزیین کنیم .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب رافائل گروسی حج مجلس شورای اسلامی انتخابات شورای نگهبان دولت حجاب دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش فضای مجازی قتل پلیس شهرداری سیلاب سازمان هواشناسی باران
ایران خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار قیمت مسکن حقوق بازنشستگان بورس
تئاتر سریال محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران موسیقی تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما سینما
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس روسیه اوکراین طوفان الاقصی رفح نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران رئال مادرید بازی لیگ برتر فوتبال ایران سپاهان جواد نکونام بارسلونا
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید اینستاگرام تلفن همراه ناسا
رژیم غذایی بیمه چاقی زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی