دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیرازی پلو


● مواد لازم
▪ برنج یک کیلو
▪ مرغ یک عدد حاوی ۵/۱ کیلوگرم
▪ گوشت بره یک کیلوگرم
▪ روغن مایع ۲ پیمانه
▪ ماست یک لیوان
▪ زرده تخم‌مرغ پنج عدد
▪ زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
▪ زرشک …

مواد لازم

برنج یک کیلو

مرغ یک عدد حاوی ۵/۱ کیلوگرم

گوشت بره یک کیلوگرم

روغن مایع ۲ پیمانه

ماست یک لیوان

زرده تخم‌مرغ پنج عدد

زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری

زرشک پلویی ۱۰۰ گرم

شکر ۲ قاشق غذاخوری

خلال پسته ۱۰۰ گرم

خلال بادام ۱۰۰ گرم

بادمجان دلمه‌ای ۳ عدد حلقه شده و سرخ شده

طرز تهیه

برنج را همانند ته‌چین آماده می‌کنیم . سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست ، روغن مایع ، زعفران و زرده‌تخم ریخته مخلوط کرده و مخلوط را در ظرف دلخواهی که کف آن را چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و یک ردیف بادمجان می‌چینیم . روی آن را یک ردیف خلال دام ، پسته و زرشک می‌ریزیم ، سپس گوشت مرغ را قرار داده بقیه برنج را که به صورت ساده است روی آن می‌ریزیم . از مابقی مایه دور تا دور ظرف می‌ریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود ، بعد روی ظرف را فویل می‌کشیم و در طبقه اول فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یک تا ۵/۱ ساعت می‌پزیم و پس از طلایی شدن ته برنج ، آن را از فر خارج کرده و به روی یک سینی دلخواه برمی‌گردانیم . روی آن را می‌توانیم با خلال بادام ، پسته و زرشک نیز تزیین کنیم .