یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

سالاد سیر و میگو و مارچوبه


سالاد سیر و میگو و مارچوبه

▪ مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه
● مواد لازم
▪ میگو پخته ۵۰۰ گرم
▪ مارچوبه پاک شده ۱ شاخه
▪ گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
▪ سیر له شده ۴ عدد
▪ جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
▪ سر کاهوخرد شده ۱عدد
▪ …

مدت زمان پخت:

۲۵ دقیقه

مواد لازم

میگو پخته ۵۰۰ گرم

مارچوبه پاک شده ۱ شاخه

گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد

سیر له شده ۴ عدد

جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

سر کاهوخرد شده ۱عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

سس سالاد

آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

خردل ۱قاشق غذا خوری

عسل ۱قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

۱) سیر را له کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه بماند.

۲) میگوها را بپزید و با حوله کاغذی خشک کنید..

۳) به مدت ۵ دقیقه مارچوبه ها را تفت دهید.

۴) آبلیمو،روغن زیتون،خردل،عسل،سیر،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی میگو ، مارچوبه، جعفری و گوجه بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه در آن بخیسد..سپس سر کاهو را خرد کرده و به مواد بیافزایید.