یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
سالاد سیر و میگو و مارچوبه
مدت زمان پخت:
۲۵ دقیقه
مواد لازم
میگو پخته ۵۰۰ گرم
مارچوبه پاک شده ۱ شاخه
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۴ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
سر کاهوخرد شده ۱عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
سس سالاد
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
خردل ۱قاشق غذا خوری
عسل ۱قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
۱) سیر را له کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه بماند.
۲) میگوها را بپزید و با حوله کاغذی خشک کنید..
۳) به مدت ۵ دقیقه مارچوبه ها را تفت دهید.
۴) آبلیمو،روغن زیتون،خردل،عسل،سیر،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی میگو ، مارچوبه، جعفری و گوجه بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه در آن بخیسد..سپس سر کاهو را خرد کرده و به مواد بیافزایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست