جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

املت سفیده تخم مرغ و جوی دو سر


املت سفیده تخم مرغ و جوی دو سر

جوی دو سر را به آن اضافه و کاملاً با هم مخلوط کنید سپس زیر آن را خاموش کنید.

مواد لازم:

جوی دو سر: یک پیمانه

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد

نمک و فلفل: به میزان کافی

شیر: نصف پیمانه

روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری

پنیر فتای خرد شده: به اندازه دلخواه

گشنیز خرد شده: برای تزئین

پودر آویشن: نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

شیر را کمی گرم کنید.

جوی دو سر را به آن اضافه و کاملاً با هم مخلوط کنید سپس زیر آن را خاموش کنید.

سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.

روغن زیتون را در ماهیتابه نچسب کمی داغ کنید و مواد را روی آن بریزید.

روی آن نمک، فلفل، پنیر، گشنیز و آویشن بریزید پس از اینکه مواد خودش را گرفت، نصف آن را روی نصف دیگر قرار دهید و سرو کنید.