جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
سالسای ذرت
مواد لازم
ذرت:
۳ عدد یا یک کنسرو
کره:
۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز:
یک عدد ساطوری
کلم بنفش:
۲ پیمانه، ساطوری
ریحان:
چند ساقه، ساطوری
سس مایونز:
۴ قاشق غذاخوری
سس کچاپ:
۴ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک:
یک عدد، رنده شده
سیر:
یک حبه، رنده شده
سرکه قرمز:
۲ قاشق غذاخوری
نمک:
به میزان لازم
روش تهیه
این سالسا به ۲ صورت مختلف تهیه و سرو میشود. ولی ابتدا کمی کره به ذرت مالیده و کباب کنید و اگر از کنسرو استفاده میکنید، آن را آبکش کرده و در کره روی شعله ملایم ۵ دقیقه تفت دهید.
در روش تهیه سالسای اول نیمی از ذرت، نیمی از فلفل قرمز، نیمی از کلم، ریحان و سس مایونز را مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
در روش تهیه سالسای دوم ذرت، فلفل قرمز و کلم باقیمانده را با پیاز، سیر، سرکه قرمز و کچاپ مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
نکات آشپزی
کلم بنفش را با گوجهفرنگی یا کلم سفید میتوانید جایگزین کنید.
در صورت تمایل، کچاپ را حذف کنید.
سس مایونز با خامه یا ماست خامهای قابل جایگزینی است.
انتخاب ریحان، گشنیز، جعفری و ... با شماست.
سالسای اول که سفیدرنگ است در کنار ماهی کبابی و سالسای دوم برای گوشت قرمز مناسب است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست