جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

سالسای ذرت


سالسای ذرت

● مواد لازم
▪ ذرت: ۳ عدد یا یک کنسرو
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ فلفل قرمز: یک عدد ساطوری
▪ کلم بنفش: ۲ پیمانه، ساطوری
▪ ریحان: چند ساقه، ساطوری
▪ سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
▪ سس کچاپ: ۴ قاشق …

مواد لازم

ذرت:

۳ عدد یا یک کنسرو

کره:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز:

یک عدد ساطوری

کلم بنفش:

۲ پیمانه، ساطوری

ریحان:

چند ساقه، ساطوری

سس مایونز:

۴ قاشق غذاخوری

سس کچاپ:

۴ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک:

یک عدد، رنده شده

سیر:

یک حبه، رنده شده

سرکه قرمز:

۲ قاشق غذاخوری

نمک:

به میزان لازم

روش تهیه

این سالسا به ۲ صورت مختلف تهیه و سرو می‌شود. ولی ابتدا کمی کره به ذرت مالیده و کباب کنید و اگر از کنسرو استفاده می‌کنید، آن را آبکش کرده و در کره روی شعله ملایم ۵ دقیقه تفت دهید.

در روش تهیه سالسای اول نیمی از ذرت، نیمی از فلفل قرمز، نیمی از کلم، ریحان و سس مایونز را مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.

در روش تهیه سالسای دوم ذرت، فلفل قرمز و کلم باقیمانده را با پیاز، سیر، سرکه قرمز و کچاپ مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.

نکات آشپزی

کلم بنفش را با گوجه‌فرنگی یا کلم سفید می‌توانید جایگزین کنید.

در صورت تمایل، کچاپ را حذف کنید.

سس مایونز با خامه یا ماست خامه‌ای قابل جایگزینی است.

انتخاب ریحان، گشنیز، جعفری و ... با شماست.

سالسای اول که سفیدرنگ است در کنار ماهی کبابی و سالسای دوم برای گوشت قرمز مناسب است.