یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

علل سفید شدن زودرس مو و توصیه های غذایی


علل سفید شدن زودرس مو و توصیه های غذایی

۱ - بیماری اسكوری كه در اثر كمبود اسیداسكو لیك (ویتامین C ) در بدن ایجاد میشود.
۲- كمبود ویتامین B۱۴,B۵ سید فولیك و پارا آمینو پنو وئیك اسید (PABA )
۳ -كمبود ویتامینA
۴ - كمبود فلزات سازنده رنگدانه …

۱ - بیماری اسكوری كه در اثر كمبود اسیداسكو لیك (ویتامین C ) در بدن ایجاد میشود.

۲- كمبود ویتامین B۱۴,B۵ سید فولیك و پارا آمینو پنو وئیك اسید (PABA )

۳ -كمبود ویتامینA

۴ - كمبود فلزات سازنده رنگدانه های مو دو لایه بازال از جمله منگنز ، روی ، تیتا نیوم ، تنگستن ، آهن و مس

توصیه های غذایی :

كاهش نمك مصرفی

حذف یا محدود كردن مصرف اسیدهای چرب اشباع

كاهش مصرف آجیل ، مشكلات ،‌غذاهای سرخ كرده و پر ادویه

مصرف فراوان ، آ ب ، میوه و سبزی تازه