دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

سوپ جو با طعم ریحان


سوپ جو با طعم ریحان

● مواد لازم:
▪ گوشت مرغ پخته و خرد شده: ۲۰۰گرم
▪ پیاز خرد شده( یک عدد)
▪ ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
▪ جو زودپز: یک پیمانه
▪ پوره کدو حلوایی: ۳۷۰ گرم
▪ عسل: …

مواد لازم:

گوشت مرغ پخته و خرد شده:

۲۰۰گرم

پیاز خرد شده( یک عدد)

ریحان خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

روغن مایع:

یک قاشق غذاخوری

جو زودپز:

یک پیمانه

پوره کدو حلوایی:

۳۷۰ گرم

عسل:

۲ قاشق غذاخوری

سرکه سیب:

یک قاشق غذاخوری

آب:

به میزان لازم

طرز تهیه:

در قابلمه ای روغن بریزید، پیاز، برگ ریحان و مرغ را یک سر تفت دهید. جو و ۴ پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید مواد به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا بپزد. پوره کدو حلوایی، عسل و سرکه را اضافه کنید و بگذارید سوپ کمی بجوشد. نمک و فلفل را به سوپ اضافه و سوپ را سرو کنید.