پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
سوپ ماكارونی با نخودفرنگی
۱۵ گرم ماكارونی ریز- دو قاشق غذاخوری روغن مایع گیاهی- یك دسته پیازچه- ۳۵۰ گرم نخودفرنگی- پنج فنجان آب مرغ- چهار قاشق غذاخوری خامه- نمك و فلفل به اندازه كافی- ۲۲۵ گرم گوشت ران گوساله
طرز تهیه: ۱- پس از پختن و در نهایت آبكش كردن ماكارونی ها آنها را دوباره درون قابلمه ای ریخته و با آب سرد پر كنید سپس آن را در گوشه ای بگذارید تا سرد شود. ۲- در ظرف دیگری كمی روغن مایع ریخته و پیازچه های خرد شده را داخل روغن به انداز ه ای تفت دهید تا نرم شود. سپس نخودفرنگی و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بر روی شعله كم اجاق گاز قرار دهید تا كم كم نخودفرنگی ها نیز بپزند این مدت زمان معمولاً یك ربع تا نیم ساعت است. ۳- پس از پخت كامل نخودفرنگی آن را به داخل مخلوط كن یا همان خردكن ریخته و مایه ای صاف و یكدست را ایجاد كنید. سپس دوباره به داخل قابلمه انتقال دهید. حال گوشت ران گوساله پخته شده را به صورت خلال های باریك بریده و به همراه ماكارونی ها به این مایه اضافه كنید. دو تا سه دقیقه آن را بر روی شعله اجاق گاز حرارت داده و نمك و فلفل را به میزان لازم به آن بیفزایید در پایان خامه را در سوپ ریخته و سرو كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست