شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

برش های کدوحلوایی


برش های کدوحلوایی

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب مناسب را با کاغذ فویل بپوشانید، طوری که از کناره ها ی قالب فویل کمی اضافه بیاید.

زمان پخت: یک ساعت

تعداد: ۱۶برش

مواد لازم برای لایه:

* آرد - سه چهارم پیمانه

* شکر - ۲قاشق غذاخوری

* کره نرم شده - یک چهارم پیمانه

مواد داخل:

* پوره پخته شده کدوحلوایی - یک پیمانه

* شکر - یک چهارم پیمانه

* پنیر خامه ای نرم - ۸۲گرم

* وانیل - کمی

* تخم مرغ - یک عدد

مواد رویه:

* شکر ترجیحا قهوه ای - نصف پیمانه

* شکر - یک سوم پیمانه * گردوی خرد شده - یک چهارم پیمانه

* کره سرد خرد شده - یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

* فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب مناسب را با کاغذ فویل بپوشانید، طوری که از کناره ها ی قالب فویل کمی اضافه بیاید.

* تمامی مواد لایه به جز کره را با هم مخلوط کنید. سپس تکه های کره را با چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیاید. در ته قالب بریزید و با انگشت فشار دهید و به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر بگذارید.

* تمام مواد داخل به جز تخم مرغ را با هم مخلوط کنید، با سرعت متوسط هم بزنید سپس تخم مرغ را اضافه کنید و روی لایه گرم بریزید.

* تمامی مواد رویه به جز کره را مخلوط کنید و با چنگال کره را اضافه کنید و روی مواد داخل بریزید و بگذارید به مدت ۳۵-۳۰دقیقه بپزد.

ارزش غذایی هر یک برش:

کالری - ۲۳۰

چربی - ۱۳گرم

کلسترول - ۴۵میلی گرم

سدیم - ۱۰۵میلی گرم

کربوهیدرات - ۲۶گرم

فیبر غذایی - یک گرم - پروتئین - ۳گرم