پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

انگشت پیچ


انگشت پیچ

اگر برای سفره افطارتان دنبال یک شیرینی مقوی و خوش طعم هستید، انگشت پیچ همدان را از دست ندهید. بوشهری‌ها هم البته حلوایی به همین نام دارند که شباهتی به انگشت پیچ همدان ندارد.
● …

اگر برای سفره افطارتان دنبال یک شیرینی مقوی و خوش طعم هستید، انگشت پیچ همدان را از دست ندهید. بوشهری‌ها هم البته حلوایی به همین نام دارند که شباهتی به انگشت پیچ همدان ندارد.

مواد لازم

شکر نیم کیلو

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

آب به مقدار لازم

جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا شکر را در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید. میزان آب باید به حدی باشد که به اندازه یک بند انگشت بالاتر از شکر قرار گیرد. قابلمه را روی شعله گاز بگذارید و بعد از این که شربت قوام اومد، جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدتی حرارت دهید. برای آنکه مطمئن شوید شربت قوام کافی دارد، کمی از آن را میان دو انگشت بریزید و انگشت‌ها را از هم باز کنید. اگر مایع کشدار بود، شربت آماده است و می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید. حالا اجازه دهید تا شربت خنک شود و با محیط هم دما باشد. در ظرفی دیگر سفیده‌های تخم مرغ را ریخته و با همزن برقی به حدی بزنید که پف کند و اگر ظرف را برگرداندید، از ظرف نریزد. حالا سفیده‌ها را به شربت اضافه کنید. اگر شربت گرم باشد، سفیده‌ها می‌پزند. پس قبل از آن از خنک بودن شربت مطمئن شوید. حالا آنقدر مخلوط را با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا سفید و یکدست و کشدار شوند؛ درست مثل عسل. انگشت پیچ آماده است. در صورت تمایل می‌توانید به آن گلاب یا دارچین اضافه کنید و روی آن را با پودر پسته و گردو تزئین کنید.