پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
مانی پلو (غذای دامغانی)
مواد لازم:
برنج: ۵۰۰گرم
لپه پخته: ۱۵۰گرم
زرشک: ۱۰۰گرم
کشمش پلویی: ۲۵۰گرم
رشته پلویی: ۲۰۰گرم
پیاز داغ: ۲قاشق غذاخوری
زیره: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت پخته و ریش شده: ۳۰۰گرم
نمک: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۲قاشق غذاخوری
شکر: در صورت تمایل
طرز تهیه:
برنج را به شیوه معمول آبکش کنید. قبل از ریختن برنج در صافی و هنگامی که در حال جوشیدن است، رشته پلویی و لپه را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه برنج را آبکش کنید.هنگام اضافه کردن برنج آبکش شده به قابلمه، پیاز داغ و زعفران و زیره را لا به لای آن اضافه کنید. تا زمان دم کشیدن برنج زرشک را کمی تفت دهید؛ در مرحله آخر کشمش و مرغ یا گوشت را اضافه کنید و هنگام سرو برنج را با این مخلوط تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید حدود یک قاشق غذاخوری شکر به مخلوط کشمش اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست