چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا

ساندویچ استیک


ساندویچ استیک

● مواد لازم :
▪ گوشت گوساله استیکی: ۱۰۰گرم
▪ نان ساندویچی: یک عدد
▪ خیار حلقه شده: یک عدد
▪ هویج خلال: به مقدار لازم
▪ نمک، فلفل: به مقدار لازم
▪ پودر سیر : ۱/۳ قاشق چایخوری

● طرزتهیه
ابتدا …

مواد لازم :

گوشت گوساله استیکی:

۱۰۰گرم

نان ساندویچی:

یک عدد

خیار حلقه شده:

یک عدد

هویج خلال:

به مقدار لازم

نمک، فلفل:

به مقدار لازم

پودر سیر :

۱/۳ قاشق چایخوری

طرزتهیه

ابتدا گوشت استیک را در آب جوش انداخته و ۳۰دقیقه زمان می‌دهیم تا پخته شود بعد گوشت را از آب جوش بیرون آورده و در ماهیتابه یا دستگاه گریل کبابی کنید تا مغز پخت شود و پس از نرم شد ن کمی نمک، فلفل و پودرسیر به آن بزنید تا مزه‌دار شود. دقت داشته باشید هنگامی که گوشت کاملا سرد شد آن را به قطعات کوچکی تقسیم می‌کنیم.

نان را برش بزنید و خمیر اضافی داخل‌شان را خارج کنید، گوشت‌های استیکی آماده شده را به همراه خیارها وسط نان قرار دهید و ساندویچ را قبل از سردشدن به همراه انواع چیپس‌های مورد نظرتان میل کنید، می‌توانید چیپس را در صورت تمایل داخل ساندویچ بریزید و یا از پنیر پیتزا نیز در آن استفاده کنید . برای تزئین می‌توانید از خلال هویج نیز استفاده کنید.

فوت آشپزی:

اگر می‌خواهید گوشت به صورت منظم حلقه شود باید بگذارید تا گوشت استیک خنک شود.