سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا
کلوچه عسلی
![کلوچه عسلی](/web/imgs/16/11/ysfuj1.jpeg)
مواد لازم:
- آرد- ۱۸۰ گرم
- بکینگ پودر- یک ونیم قاشق غذاخوری
- شکر- سه چهارم قاشق غذاخوری
- نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
- مارگارین- ۸۳ گرم
- شیر- یک سوم پیمانه
- عسل- یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. در ظرف بزرگی ۵ ماده اولیه را با هم مخلوط کنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید تا مایه غلیظ و یک دست شود.
در سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی، با استفاده از قاشق غذاخوری، مایه را با فاصله از هم بریزید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مناظره مناظره انتخاباتی دولت مجلس شورای اسلامی
تهران وزارت بهداشت قتل هواشناسی آتش سوزی شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده حوادث سازمان هواشناسی سلامت پلیس
قیمت دلار قیمت طلا خودرو دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت خودرو بازار سرمایه بورس دلار حقوق بازنشستگان قیمت سکه بانک مرکزی
علیرضا قربانی سینما تخت جمشید کتاب بازیگر تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی دفاع مقدس شهید کنسرت
دانشگاه تهران دانش بنیان حوزه علمیه وزارت علوم ماهواره وزیر علوم
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه اسرائیل روسیه فلسطین جنگ غزه فرانسه ترکیه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال استقلال پرسپولیس یورو 2024 کریستیانو رونالدو تیم ملی پرتغال باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات بازی
هوش مصنوعی همراه اول الکامپ نمایشگاه الکامپ سامسونگ موبایل اپل ایرانسل ربات نخبگان عیسی زارع پور
ورزش مغز تب دانگ لاغری چاقی ویتامین گرمازدگی کلسترول