سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

کلوچه عسلی


کلوچه عسلی

● مواد لازم:
- آرد- ۱۸۰ گرم
- بکینگ پودر- یک ونیم قاشق غذاخوری
- شکر- سه چهارم قاشق غذاخوری
- نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
- مارگارین- ۸۳ گرم
- شیر- یک سوم پیمانه
- عسل- یک سوم پیمانه

● طرز تهیه:
فر …

مواد لازم:

- آرد- ۱۸۰ گرم

- بکینگ پودر- یک ونیم قاشق غذاخوری

- شکر- سه چهارم قاشق غذاخوری

- نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

- مارگارین- ۸۳ گرم

- شیر- یک سوم پیمانه

- عسل- یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. در ظرف بزرگی ۵ ماده اولیه را با هم مخلوط کنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید تا مایه غلیظ و یک دست شود.

در سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی، با استفاده از قاشق غذاخوری، مایه را با فاصله از هم بریزید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.