یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
نمونه اصول طراحی ـ تولید نان صنعتی
اصولا آرد گندم را بر مبنای خاکستر طبقه بندی می کنند . از روی میزان آن میتوان به درجه استخراج آرد ، درجه رنگ ، تیرگی یا روشنی آرد پی برد و نوع مصرف و مناسب بودن آن را جهت هر یک از نانها تعیین نمود .
بطوری که می دانیم ، املاح معدنی در لایه آلرون و پوسته ( دانه ) بیشتر از اندوسپرم ذخیره می شوند . بنابراین از روی میزان خاکستر یا املاح می توان پی برد که آرد بیشتر از کدامیک از لایه و قسمت های دانه استحصال گردیده است . ضمناً برخی از ویزگیهای آرد و مناسب بودن آن جهت پخت هر یک از نانها را می توان از طریق طبقه بندی آرد تعیین نمود . البته باید متذکر شد که کیفیت و مرغوبیت آرد نمی تواند از طریق در صد خاکستر یا املاح مشخص گردد .
عنوان | فایل | |
---|---|---|
نمونه اصول طراحی ـ تولید نان صنعتی | application/octet-stream d861d228eabc832c10235edab093eee8.doc 92 KB |
دانلود |
احسان صداقت
تکنولوژی نان، ناصر رجب زاده ، موسسه انتشارات دانشگاه تهران ، ۱۳۷۵ .
تکنولوژی غلات ،ناصر رجب زاده ، موسسه انتشارات دانشگاه تهران ، ۱۳۷۷
مرجع اداره صنایع
کارخانه های مواد غذایی ، آلفرد بارتولومای ترجمه دکتر فخری شهیدی و مهندس جعفری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست