دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

چه کار کنیم هنگام پختن لوبیا سبز ، نخود فرنگی و سیب زمینی ،مزه آنها بهتر شود؟


هنگام پختن لوبیا سبز ، نخود فرنگی و سیب زمینی ، می توانید كمی نمك به آب آنها اضافه كنید تا مزه آنها بهتر شود . همچنین برای اینكه رنگشان تغییر نكند ،میتوانید كمی سركه به آب آنها …

هنگام پختن لوبیا سبز ، نخود فرنگی و سیب زمینی ، می توانید كمی نمك به آب آنها اضافه كنید تا مزه آنها بهتر شود . همچنین برای اینكه رنگشان تغییر نكند ،میتوانید كمی سركه به آب آنها بیفزایید .