چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

علل حساسیت غذایی


علل حساسیت غذایی

محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن چه مردم را بیمار می کند حساسیت است.

محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن چه مردم را بیمار می کند حساسیت است. حساسیت یکی از شایع ترین مشکلات بهداشتی است و برای آن علت های زیادی را برمی شمارند از جمله:

۱. آلودگی هوا، آب و غذا

۲. رژیم های غذایی محدود و تکراری

۳. عجله در شروع رژیم غذایی کودکان

۴. دستکاری ژنتیکی گیاهان و حیوانات

۵. تصفیه غذاها به ویژه نان سفید، برنج سفید و شکر سفید و افزودن مواد شیمیایی به مواد خوراکی

مواد خوراکی و غذاهای آلرژی زا باعث پریشانی و بی حوصلگی می شود. بسیاری از مردم بدون آن که خود بدانند به مصرف مواد قندی معتاد می شوند. محققان معتقدند مصرف زیاد قند و چای نشانه اعتیاد و حساسیت پنهان غذایی رایج مردم است.عادت پذیری به انواع مواد غذایی و نوشابه ها یا مواد شیمیایی به گونه ای است که فرد هر روز بیش از روز قبل آن را مصرف می کند تا بتواند خود را سرپا نگاه دارد. کسانی که به مصرف مواد قندی معتاد هستند با مصرف مداوم آن می خواهند حالت تنش و نگرانی از کمبود مواد قندی را از بین ببرند.

راز بیماری ها و رمز سلامتی ـ باطنی



همچنین مشاهده کنید