شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

لقمه های تزئینی


لقمه های تزئینی

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ دو عدد فلفل قرمز کوچک
▪ دو عدد فلفل زرد کوچک
▪ دو عدد فلفل سبز کوچک
▪ چهار تکه نان تست بزرگ
▪ چهار برش نازک پیاز (حلقه‌ای خرد شده)
▪ یک قاشق غذاخوری سس …

مواد لازم برای چهار نفر

دو عدد فلفل قرمز کوچک

دو عدد فلفل زرد کوچک

دو عدد فلفل سبز کوچک

چهار تکه نان تست بزرگ

چهار برش نازک پیاز (حلقه‌ای خرد شده)

یک قاشق غذاخوری سس سالاد یا ترکیب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون با ربع قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

۱۷۰ گرم پنیر موزارلا

دو قاشق غذاخوری زیتون سیاه

طرز تهیه

فلفل‌ها را از وسط نصف کرده و دانه‌های آن را درآورید. سپس آنها را روی حرارت کبابی کنید.

سپس آنها را درون پاکت کاغذی قرار داده و در آن را ببندید تا پوست آن جدا شود.

پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پوست آنها را جدا کرده و آنها را به شکل رشته‌هایی به عرض دو و نیم سانتی‌متر ببرید.

نان تست را درون ظرف چیده و سپس رشته‌های فلفل را روی نان‌ها بریزید. یک حلقه پیاز روی هر نان گذاشته و سپس چند قطره سس به آن اضافه کنید.

پنیر را روی آن ریخته و آن را برای مدت کوتاهی درون مایکروفر یا فر قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شود.

ارزش غذایی برای هر نفر

۲۵۰ کالری

۲۴ گرم کربوهیدرات

۲۳ میلی‌گرم کلسترول

۱۱ گرم چربی

۴۴۵ میلی‌گرم سدیم

۱۵ گرم پروتئین

سه گرم فیبر