دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

سالاد کلم، زنجبیل و کنجد


سالاد کلم، زنجبیل و کنجد

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ کلم رنده شده - ۲ لیوان
▪ هویج رنده شده - یک لیوان
▪ پیازچه خرد شده - ۲ عدد
▪ سس مایونز - یک چهارم لیوان
▪ ماست سفت - یک چهارم لیوان
▪ سرکه سفید و یا آب لیمو - ۲ قاشق …

مواد لازم برای ۴ نفر

کلم رنده شده - ۲ لیوان

هویج رنده شده - یک لیوان

پیازچه خرد شده - ۲ عدد

سس مایونز - یک چهارم لیوان

ماست سفت - یک چهارم لیوان

سرکه سفید و یا آب لیمو - ۲ قاشق غذاخوری

عسل - یک قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده - یک قاشق مرباخوری

روغن کنجد - یک قاشق مرباخوری

دانه کنجد تفت داده - یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل - به میزان کافی

گشنیز خرد شده - یک مشت

طرز تهیه:

کلم، هویج و پیازچه را با هم مخلوط کنید.

سس مایونز، ماست، آب لیمو، عسل، زنجبیل، روغن کنجد ، دانه کنجد، گشنیز ونمک و فلفل را باهم مخلوط کنید.

مواد تهیه شده را با هم مخلوط و سرو کنید.