یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
پاستوریزه کردن
در عمل پاستوریزاسیون حرارتهای زیر صد درجه بهکار برده میشود و میتوان با استفاده از این روش مدت نگهداری مواد غذائی مختلف از جمله شیر، آب، میوه، سبزیجات و سایر نوشابهها را طولانی نمود.
در عمل پاستوریزه کردن شیر سعی میگردد کلیه باکتریهای بیماریزا را از بین برده ولی باکتریهای مولد اسید تا حدی ضعیف گردند تا در طول مدت نگهداری اثر سوئی باقی نگذاشته ولی در تهیه سایر فرآوردههای شیر که احتیاج به آنها میباشد فعالیتهای خود را از سرگیرند البته بایستی در نظر داشت در پاستوریزه کردن مواد غذائی از بین بردن باکتریهای گرمادوست و اسپور ایجاد شده امکانپذیر نمیباشد.
فقط در آب میوههای ترش و اسیدی میتوان امیدوار بود که در حرارتهای ۷۲ تا ۷۵ درجه تمام میکروارگانیسمها و اسپور آنها از بین رفته باشند.
موادی که پاستوریزه گردیدهاند فقط برای چند روز قابل نگهداری میباشند.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
جاده چالوس هواشناسی سیل تهران قتل آموزش و پرورش شهرداری تهران سیلاب چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت خودرو خودرو همستر کامبت ایران خودرو قیمت طلا یارانه مسکن چین قیمت سکه حقوق بازنشستگان
فضای مجازی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران دفاع مقدس سینما سریال موسیقی بازیگر
دانشگاه آزاد اسلامی
عید قربان رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه اوکراین عراق حزب الله لبنان لبنان
فوتبال یورو 2024 مس رفسنجان پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا باشگاه استقلال جواد نکونام
هواپیما هوش مصنوعی ناسا ایلان ماسک گوگل مایکروسافت سامسونگ توییتر نیسان
سازمان غذا و دارو کاهش وزن دیابت سنگ کلیه سیر چاقی فشار خون پیری تجهیزات پزشکی