پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت با پنیر


رولت گوشت با پنیر

● مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک چهارم فنجان اسفناج خرد شده
▪ یک فنجان پنیر گوتا
▪ یک قاشق غذاخوری شیر
▪ یک قاشق چایخوری لیمو
▪ یک چهارم قاشق چایخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق …

مواد لازم

۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

یک چهارم فنجان اسفناج خرد شده

یک فنجان پنیر گوتا

یک قاشق غذاخوری شیر

یک قاشق چایخوری لیمو

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق جوز هندی

شش ورقه گوشت خورشتی

یک چهارم فنجان کره

طرز تهیه

گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و گوشت و پیاز خرد شده را در تابه‌‌ای قرار دهید تا به آرامی پخته و سرخ شود.سپس اسفناج ، شیر و پنیر و لیمو و نمک و جوز هندی را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در ظرف را بگذارید و زیر حرارت را خاموش کنید. در ظرف دیگری کره را ریخته و با استفاده از یک چاقوی تیز گوشت را به برش‌های نازک تقسیم کنید و برای ۱۸ دقیقه درون کره تفت دهید.

تمام مواد را در مرحله آخر با هم مخلوط کنید، این مواد را می‌توان درون هر نانی که دوست داشتید ریخته و سپس به صورت ساندویچی سرو کنید.

نکته :

این مخلوط برای ۳ ماه درون فریزر قابل نگهداری است.

هما رمضانی