سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طبخ ماهی به روش آسیایی


طبخ ماهی به روش آسیایی

در این دستور، یکی از روش های طبخ ماهی به روش آسیایی را به شما آموزش خواهیم داد. آنرا تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. این غذا را می توانید با برنج نیز میل کنید.

در این دستور، یکی از روش های طبخ ماهی به روش آسیایی را به شما آموزش خواهیم داد. آنرا تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. این غذا را می توانید با برنج نیز میل کنید.

مواد لازم:

فیله ماهی ۴ تکه ۱۷۰ گرمی

آرد ذرت

روغن بادام زمینی ۲ قاشق چای خوری

کره ۳ قاشق غذا خوری

زنجبیل ۳۰ گرم

فلفل قرمز تند یک عدد نواری خرد شده به اندازه های درشت

سیر ۳ حبه خرد شده

لیمو ترش یک عدد برش خورده و نصف شده

برنج پخته شده برای سرو

پیازچه خرد شده ۶ عدد

لیموی ترش ۲ عدد

طرز تهیه:

۱. فیله ماهی ها را در یک سینی بزرگ قرار داده و به آنها فلفل بپاشید.

۲. سپس هر دو سمت فیله ها را در آرد ذرت بغلتانید.

۳. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و فیله ها را در روغن داغ قرار دهید.

۴. دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.

۵. روغن کنجد را در یک ظرف دیگر روی حرارت گرم کنید.

۶. زنجبیل و فلفل های خرد شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.

۷. سپس سیر را اضافه کنید. لیموی ترش را در آن بفشاریدو هم بزنید .

۸. سس آماده شده را روی ماهی ها بدهید و میل کنید.