دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
گلابی شکم پر
مواد لازم:
شکر قهوه ای (یا شکر):
نصف پیمانه
کره نرم شده:
۲ قاشق غذاخوری
زرشک:
یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده:
یک چهارم پیمانه
گلابی پوست شده:
۸عدد
آب سیب:
نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
شکر و کره را خوب با هم مخلوط و زرشک و گردوها را اضافه کنید.
گلابی را از قسمت بالا برش بزنید و کمی از داخل گلابی را با استفاده از قاشق های مخصوص خالی کنید.
گلابی ها را در ظرف پیرکس بچینید و هر یک از آن ها را با مقداری از مواد پر کنید و قسمت بالایی آن را که برش زده اید، روی گلابی قرار دهید.
آب سیب را در ظرف بریزید و گلابی ها را برای این که نرم شود به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.
گلابی ها را داغ با خامه یا بستنی می توان سرو کرد.
ارزش غذایی یک گلابی متوسط:
کالری:
۹۶
چربی:
۰/۲ گرم
کربوهیدرات کلی:
۲۵/۷ گرم
فیبر غذایی:
۱/۵ گرم
قند:
۱۶/۳ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست