چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه میوه ای


کلوچه میوه ای

مواد لازم:
کره نرم: سه چهارم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: کمی
آرد: ۲ پیمانه
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق مرباخوری
تکه های ریز شکلات نیمه …

مواد لازم:

کره نرم: سه چهارم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ: یک عدد

وانیل: کمی

آرد: ۲ پیمانه

پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق مرباخوری

تکه های ریز شکلات نیمه شیرین: نصف پیمانه

مخلوط میوه های خشک ریز خرد شده: یک سوم پیمانه

چیپس سیب زمینی خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در ظرف کره را به مدت ۳۰ثانیه با سرعت متوسط تا بالا هم بزنید. شکر و نمک را اضافه کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله پوست پرتقال، تکه های شکلات و میوه های خرد شده و آرد را نیز به مواد اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را گرد کنید سپس در چیپس بغلتانید و در سینی فر با فاصله قرار دهید.

خمیر را با پشت لیوان کمی صاف کنید و بگذارید به مدت ۱۶دقیقه بپزد.

کلوچه های آماده شده را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا خنک شود.