شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
پیشگیری از رفلاکس
بسیاری از افراد پس از افطار کردن دچار افزایش اسیدمعده، ناراحتی مری، احساس سنگینی و پری معده می شوند. گاهی اسیدمعده به مری راه پیدا می کند و در صورت ماندن در مری، باعث احساس ناراحتی و بی قراری می شود و گاهی نیز باعث زخم معده می شود.به نقل از سایت «Ramazan»، می توان با رعایت چند نکته مانع از بروز این حالت ها شد.
از خوردن غذاهای خیلی داغ یا خیلی سرد، اسپایسی (پرادویه)، چرب، سرخ شده و سنگین وشیرینی جات بپرهیزید. مصرف قهوه را پایین بیاورید. اگر هم میل به مصرف قهوه دارید حداقل ۲ساعت پس از غذا خوردن قهوه بنوشید.
فاصله زمان خواب و مصرف غذا باید حداقل ۲ساعت باشد.
دراز کشیدن پس از غذا خوردن باعث برگشت اسید از معده به مری می شود. بهتر است پیاده روی کنید.
از مصرف بیش از حد خرما بپرهیزید زیرا برخی انواع خرما غنی از ساکاروز است که اسیدیته ایجاد می کند. بهتر است آب میوه خانگی و تازه مصرف شود.
سالاد مصرف کنید. بین افطار و سحری، در صورت احساس گرسنگی میوه را جایگزین شیرینی جات کنید.
به فاصله و پس از هر وعده غذایی آب مصرف کنید تا اسیدیته از مری خارج شود و تراکم اسید در معده نیز کاهش پیدا کند.
در خوردن عجله نکنید. آهسته بخورید و غذا را نیز خوب بجوید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رئیسی دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تعطیلی مدارس فضای مجازی هلال احمر ترافیک سیل شهرداری تهران بارش باران قتل پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی وزارت بهداشت
چین قیمت خودرو بانک مرکزی گاز خودرو قیمت طلا نمایشگاه نفت قیمت دلار مالیات پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کتاب سینما مست عشق نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری سریال
فناوری دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه حماس رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک سامسونگ
سازمان غذا و دارو توت فرنگی روغن زیتون هندوانه آسم