دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی میوه ای


پیراشکی میوه ای

● مواد لازم:
▪ تکه های کوچک هلو، زردآلو یا سیب خشک: سه چهارم لیوان
▪ سرکه سیب: دو سوم لیوان
▪ آرد: یک لیوان
▪ شکر: یک قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر: یک …

مواد لازم:

تکه های کوچک هلو، زردآلو یا سیب خشک:

سه چهارم لیوان

سرکه سیب:

دو سوم لیوان

آرد:

یک لیوان

شکر:

یک قاشق مرباخوری

جوش شیرین:

یک هشتم قاشق مرباخوری

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

یک هشتم قاشق مرباخوری

کره:

یک چهارم لیوان

شیر بریده با سرکه:

نصف لیوان

روغن مایع:

به مقدار لازم

پودر قند:

به مقدار کافی

طرز تهیه:

برای بریدن شیر چند قطره سرکه سیب و یا آب لیمو به شیر اضافه کنید و کنار بگذارید تا ببرد. در قابلمه ای سرکه سیب و میوه خشک را جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد وقتی میوه کمی نرم و آب سرکه تبخیر شد میوه را کمی له کنید و بگذارید خنک شود. برای تهیه خمیر، آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و تکه های کره را به آن اضافه کنید و با استفاده از چنگال و یا نوک انگشتان مخلوط کنید. شیر بریده شده را کم کم به آرد اضافه کنید تا آرد به شکل خمیر دربیاید.* خمیر را روی سطح پاشیده شده با آرد با وردنه باز کنید و برش های گرد متوسط درآورید. خمیر را با مواد میوه پر کنید و لبه های آن را با کمی آب خیس کنید و به هم بچسبانید. پیراشکی را در روغن داغ سرخ کنید. روی پیراشکی های آماده کمی شکر بپاشید و سرو کنید.